O nama

O nama

Kompleks Zelena dolina sastoji se od sale za proslave, pansiona, bazena sa slanom vodom, Wellness i SPA centra. Dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu navelo nas je da proširimo našu uslugu i na taj način iskažemo zahvalnost našim vernim gostima.

Pored restorana domaće kuhinje koji predstavlja savršeno mesto za sve vrste proslava, možete uživati i u svim blagodetima zatvorenog bazena koji se nalazi pored restorana, od koga je odvojen. Ovde možete organizovati i manje proslave poput rođendanskih ili nekih drugih žurki, ili se jednostavno opustiti i sa svojom porodicom uživati u zajedničkim trenucima uz hranu i piće.

U našem SPA centru možete uživati u đakuziju, parnom kupatilu, sauni, slanoj sobi, kao i relax masaži (parcijalnoj i celog tela).

Kompleks „Zelena dolina“ nalazi se na samo pet minuta vožnje od centra grada Kragujevca u Jugoslovenskoj ulici, broj 75 (ka naselju Beloševac). Pobegnite od gradske gužve, i zavirite u okolnu prirodu. Za sve avanturiste, tu su staze za šetnju, planinarenje, biciklizam koje vode od Žeželja do Bešnjaje, dok se početak staze nalazi na par koraka od kompleksa, vodeći vas prvo do izvora i vodopada Buk. Dođite da udahnete svež vazduh i da se poizgrate sa šumskim životinjama. 

Neka naša dolina postane vaša nova oaza mira i relaksacije.

Dobrodošli!